diumenge, 16 d’octubre de 2011

Diplomàcia

No sóc massa de mirar les estadístiques dels blogs, però ja que ara el mateix blogger ens en fa un resum, reconec que de tant en tant hi faig un cop d'ull perquè fa gràcia. Veure el número de visites, de quins blogs salten al teu, la localització geogràfica, sistemes operatius... tot molt distret. Però fa uns dies vaig voler saber des d'on llegeixen el Llibres, i punt! i em vaig trobar amb aquesta sorpresa: 


El primer del ranking des de sempre, com és normal, és Espanya, encara que interpretaré que el senyor blogger encara no sap fer algunes diferències i que la majoria de visites venen des de Catalunya. Però en segon lloc Corea del Sud?? Els següents encara em quadrarien una mica, però no sabia que des de Corea eren tan fans del Llibres! El que passa és que he vist que es tracta de visites antigues, darrerament ja no em visiten tant, i em sap greu. Per això avui vull aprofitar per enviar una molt cordial salutació als amics coreans i donar-los les gràcies per ser tan fidels.

한국어 친구 오신 것을 환영합니다! 방문에 감사드립니다.

19 comentaris:

 1. hehehehe... quines sorpreses té la xarxa.
  Amics coreans, jo com en XeXu també us dic:

  한국어 친구 오신 것을 환영합니다! 방문에 감사드립니다 :)

  ResponElimina
 2. Si que sorprèn aquesta alta audiència coreana, però això no treu que siguem educats i que els donem la benvinguda com es mereixen:
  한국어 친구 오신 것을 환영합니다! 방문에 감사드립니다

  ResponElimina
 3. Al llegir el títol del teu post, pensava que et disposaves a fer la ressenya d'un llibre que ja fa alguns anys vaig tenir la ocurrència de comprar i, el que encara és més gros,llegir. És tracta d'un llibre, titulat així," Diplomàcia" i escrit per l'ex-secretari d'Estat nord-americà, Henry Kissinger. No em quadrava gens amb els teus gustos. A mi em va resultar insuportablement avorrit i indigerible. Però veig que el teu post anava per altres camins. Bé, només se'm acut pensar que aquests coreans del sud són uns paios intel·ligents. I com que no sé coreà, jo els dic: Benvinguts a la catosfera! Total, segur que els que entren al teu blog, saben català. Salutacions.

  ResponElimina
 4. Dels clics que et venen des d'Anglaterra jo en dec ser un dels principals culpables! No ens diràs res en anglès als teus fans del nord? :)

  ResponElimina
 5. Quina gràcia, quines ocurrències que tens! Tota manera em sembla força lògic que et llegeixin força des d'allà tenint en compte que aquelles terres són uns grans lectors de Murakami.

  Mira i com que no n'estava segura d'on era Murakami, he buscat al google i mira amb què m'he topat.

  ResponElimina
 6. Benvolgut XEXU, no voldria desil•lusionar-te en quant a la teva capacitat de captar lectors (i lectores) de Corea, però fa cosa d'un any vaig tenir una invasió gens subtil de japonesos hehehe... El meu Feedijt, era ple de banderes japoneses en tot moment.

  M'hagués quedat absolutament bocabadada sinó fos perquè l'ALBERT (del Racó Blaugrana) havia viscut una experiència semblant amb un altre país que no recordo i, mirant de treure'n l'entrellat, vàrem arribar a la conclusió que els nostres blogs respectius sortien a la opció "Blog Següent" (ja saps, a dalt de tot "segueix", "comparteix", "informa d'un abús", "blog següent") d'algun blog MOLT seguit en aquells països .

  Els meus, concretament, venien d'un blog de ciclisme... Si tinguessis el FEEDJIT podries saber la raó de tot això :-))

  Tot i així, AMICS DE COREA, CATALUNYA US SALUDA!!

  ResponElimina
 7. estàs fatal, eh! hehehehe (per cert, t'he copiat les h per les j en lo dels riures!)

  i si mires les paraules clau, pots riure de valent! de vegades coses que no tenen res a veure porten que un post surti al google.

  com ho heu fet per fer l'albafet coreà?

  ResponElimina
 8. Aprofitem per fer una mica de feina...

  한국에서 친구, 카탈로니아는 나라입니다

  ResponElimina
 9. Després de mooooolts intents, he aconseguit una cosa que s'hi assembla :-)))

  저는 사이드바에 "정당한 명분"본 적이

  ResponElimina
 10. Amics coreans, com el vispresident Joan Gaspart us dic: Rivaldo no se vende!

  ResponElimina
 11. Són curioses aquestes estadístiques, però són de fiar?
  No ho dic pas per les teves sinó per les que veig en el meu blog.
  De totes maneres no és en aquí que hi ha totes aquelles dictadures? Això és l'esperança a un nou món. Benvinguts amics coreans.

  ResponElimina
 12. Això pint fatal, nano.. Si els de la CIA ho saben (que ho saben segur) vénen a per tu segur pensant que ets un infiltrat del maoisme...

  ResponElimina
 13. Potser també hi havia algun Català perdut per Corea... que som per tot arreu!

  ResponElimina
 14. Ostres, quina gràcia, no sabia que es podia consultar la procedència de les visites! Per cert, per si tens curiositat, probablement jo he contribuït a fer créixer les que vénen de Suècia. Ens llegim!

  ResponElimina
 15. Us agraeixo molt a tots els vostres comentaris, sobretot a aquells que heu volgut saludar els nostres amics coreans també, Carme, Mac, Assumpta i Banyeres. Però em temo que són una colla de rancis i cap d'ells no ha fet acte de presència per agrair la nostra cortesia. Bromes a part, és probable que alguns clicks de Corea vinguin buscant coses sobre Murakami, com comenta la Barce. També pot ser alguna cosa com la que comenta l'Assumpta, ves a saber. En tot cas, era un post per riure una mica, perquè em va fer gràcia trobar-me amb això. El títol no respon a cap llibre, com diu en Josep Lluís, i espero que que la CIA no hi tingui res a veure com insinua el Veí. També havia pensat que podia ser algun català que corregués per Corea, com comenta la Joma, però si és així no s'ha deixat veure. El que sí que m'ha sorprès, Màgia, és saber que tu escrius des de Suècia! Això és circumstancial o vius allà? I és clar Salvador, I know some clicks coming from England are yours, and I am very thankful for that, specially when they come together with free books!

  rits, l'alfabet coreà que hem fet servir és del google translator. Prova'l, és molt divertit, que el pots fer parlar i tot! Això sí, no t'esperis unes traduccions massa lluïdes... Com veus, Kweilan, de poliglotes res, tot té truc. Ah, i Maria, jo no sé pas si són massa fiables aquestes estadístiques, però que passes una bona estona mirant-les, això segur.

  ResponElimina
 16. Oi que em deixes fer un post originat en aquest post teu? ;-))

  Gràcies!!!

  ResponElimina
 17. podria se pitjor, les visites podrien venir de Corea del Nord que faria més por xD

  ResponElimina
 18. jajajaja qué fuerte!

  A mi wordpress em diu més coses encara i al·lucino d'on ve la gent també...

  A vore si tornen :)

  365 contes
  Terra de llibres

  ResponElimina